Vasile Stângă îl face praf pe Alexandru Dedu: “Am rămas stupefiat, ce poate să mintă omul ăsta. Se contrazice singur”

Cu 3 săptămâni înainte de alegerile generale de la Federația Română de Handbal lucrurile încep să devină încinse, iar lupta se duce deocamdată de la distanță, cu ajutorul declarațiilor.

Alexandru Dedu a susținut ieri un interviu pentru Eurosport, unde răspuns întrebărilor jurnalistului Marius Huțu despre handbalul românesc și despre motivația de a fi reales pentru a treia oară în fruntea FRH.

Vasile Stângă, fostul mare handbalist al României, dublu medaliat olimpic cu echipa națională, dar și fost selecționer, a comentat, în direct la Sport Total FM, discursul actualului președinte, pe care îl acuză că minte și că păcălește prin declarațiile sale.

“Am auzit la interviul domnului Dedu la domnul Huțu și am rămas stupefiat. Ce poate să mintă omul ăsta. El vrea să păcălească lumea… Pe cei care nu cunosc handbalul, îi păcălește sigur, 100%. Dar cei care cunosc își dau seama că omul ăsta își face reclamă falsă și minte lumea handbalului.

M-a șocat, el a spus că a avut obiectiv în 3 puncte pe care le-a îndeplinit. Primul a fost să aducă handbalul pe harta României, parcă handbalul era un sport necunoscut și a venit domnul Dedu și l-a adus pe buzele tuturor. D-aia l-a și numit sport național, nu știu de ce l-o fi numit așa.

A doua chestie, a început să ne plimbe prin Spania, Franța, Germania, pe unde a jucat el, să zică că aceste țări au avut obiective, dar aceste obiective au fost realizate în 15-20 de ani. Deci domnul Dedu vrea încă 2-3 mandate, ca să își atingă vreun obiectiv, că nu și-a atins niciunul.

Și ca să vedeți tupeu, își asumă el meritul echipelor de club, că suntem în cupele europene. Mersul foarte bun al lui Dinamo, al CSM-ului, el și federația au avut un rol important. Ce rol a avut?

Legat de echipa națională a spus că nu poate să le facăm pe toate. La echipa națională cluburile sunt de vină că nu dau jucători. Se contrazice singur, probabil că are morcovul cum se spune în termen românești”, a declarat Vasile Stângă, la Sport Total FM.

Alegerile de la FRH au loc pe 28 aprilie, iar contracanditatul lui Alexandru Dedu este fostul arbitru internațional Constantin Din.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -