Totul despre Last Days of Lazarus, cel mai nou joc video realizat în România

Reprezentantul studioului producător Darkania Works, George Remus Poiana, a intervenit telefonic în cadrul emisiunei „Generația Smart”, de la Sport Total FM, 1 iulie, alături de realizatorii Cosmin Aioniță și Narcis Drejan, pentru a discut despre jocul românesc Last Days of Lazarus.

Last Days of Lazarus este al doilea joc românesc produs de studioul Darkania Works.

George Poiană: ,,Povestea jocului este scrisă de mine, iar o mare parte din grafică îmi aparține”

,,Povestea jocului este scrisă de mine, iar o mare parte din grafică îmi aparține. În mare parte jocul are legătură cu România, însă în joc veți mai găsi nume rusești de exemplu, pentru că am căutat să introduc ceva mai mult decât România, pentru că nu doar noi am trecut prin nenorocirea această comunistă și am vrut ca un fel de de omagiu și diverse referințe din diverse țări, pentru a-i face și pe cei din țările respective să joace jocul și să se simtă atașat de parcă cumva se vorbește și despre el.

Toată imagistica aceasta sovietică și toate produsele sovietice, toate obiectele erau incredibil de comune la noi în România, așa că își au locul în acest joc.

Jocul a fost primit foarte bine de jucători și stârnește interes inclusiv pentru cei din vest care nu sunt chiar atât de familiarizați cu imagistica aceasta și cu tot universul acesta din Europa de est, a spus George Remus Poiană la Radio Sport Total FM.

După cum v-am obișnuit, doi dintre ascultătorii noștri au câștigat premiile pe care l-am pus la bătaie: două exemplare de Last Days of Lazarus pentru platforma Steam.

Întreaga emisiune poate fi ascultată acum și pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -