Takayuki Seto, niponul care a jucat 12 ani în România, își spune povestea în direct la Sport Total FM, miercuri, de la ora 18:00

Takayuki Seto, unul dintre cei mai cunoscuți străini care au evoluat în fotbalul românesc și singurul japonez care și-a făcut apariția în campionatul nostru, vine în studioul Sport Total FM, mâine, 19 ianuarie, de la ora 18:00.

Niponul a strâns 12 ani în fotbalul românesc, debutând în 2007 la Astra Giurgiu, echipă cu care a și iesit campion al României în 2016.

Takayuki Seto va povesti, în dialog cu Narcis Drejan, despre viața în România, într-o cultură total diferită, unde s-au și născut cei doi copii ai săi. De asemenea, japonezul va vorbi și despre perioada mai puțin strălucită din cariera sa, când a fost suspendat pentru dopaj, dar și despre noua aventură de la Petrolul Ploiești, unde încearcă promovarea cu “lupii galbeni”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -