FRF are undă verde din partea a doi antrenori: Ladislau Boloni și Edi Iordănescu. Răzvan Burleanu trebuie să ia decizia finală

Federația Română de Fotbal se apropie în numirea noului selecționer la echipa națională. După lungi negocieri cu Ladislau Boloni, se pare că cele două părți s-au înțeles cu privire la clauzele din contract, informează Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, Edi Iordănescu a intrat și el în cursă și a discutat azi cu Răzvan Burleanu la Casa Fotbalului, astfel că FRF are două opțiuni în acest moment.

În ceea ce în privește pe Boloni, acesta a acceptat clauza federației de a plăti 1 milion de euro dacă rupe unilateral contractul. De asemenea, contractul poate fi reziliat dacă România termină ultima în grupa de Liga Națiunilor.

Răzvan Burleanu va decide cu ce antrenor va merge mai departe, după ce un răspuns final din partea lui Edi Iordănescu este așteptat mâine.

Primele meciuri ale selecționatei României din aces an vor avea lor în luna martie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -