Rapid reușește al patrulea transfer al iernii: Mattias Käit, mijlocaș cu 39 de selecții în naționala Estonie

Rapid continuă campania de achiziții din această iarnă și se întărește pentru noul obiectiv setat: intrarea în play-off. Giuleștenii au obținut semnătura estonianului în vârstă de 23 de ani Mattias Käit, cu 39 de selecții pentru naționala țării sale.

Estonianul a semnat un contract valabil până în vara lui 2024.

„Sunt încântat să fiu aici, toată lumea a fost foarte amabilă cu mine, iar prima mea impresie a fost una foarte bună. Știam Rapidul de dinainte să aflu de ofertă, dar după ce am aflat de interesul lor am urmărit 2-3 meciuri. Știu și despre suporteri, chiar le-am arătat familiei și logodnicei imagini cu ei, sunt într-adevăr „nebuni”. Abia aștept să joc pe noul stadion, cu tribunele pline”, a declarat Mattias Käit.

Mattias a jucat la echipa U23 a lui Fulham, pentru ca mai apoi să fie împrumutat în prima ligă scoțiană, la Ross County. În 2019 a evoluat la Domzale, în Slovenia, cu care a bifat prezențe în Conference League. În vara lui 2021, estonianul a ajuns în Norvegia, la FK Bodø/Glimt, formație cu care a luat titlul în Norvegia.

Käit este cel de-al patrulea jucător transferat de Rapid în pauza de iarnă, după Răzvan Onea, Matías Pérez Acuña și Jakub Vojtuš.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -