Ștefan Nanu: “Au crezut că dacă sunt Rapid și vor intra pe teren vor câștiga deja meciul”

Fostul fotbalist, Ștefan Nanu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 7 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre partida dintre FCSB și Rapid.

,,Din punctul meu de vedere derby-urile îți dau motivația mental, pentru că acest derby dintre Steaua și Rapid a fost mereu aprins. Am văzut că FCSB a câștigat prin motivație și atitudine. În schimb la Rapid, a venit și o automulțumire pe un fond de rezultate bune, au crezut că dacă intră pe teren și sunt Rapidul, deja vor câștiga meciul.

Drept dovadă buturuga mică răstoarnă carul mare și am văzut o echipă pe teren și aceea a fost FCSB. Cu toate că sunt rapidist și sufletul meu este cu Rapid, am văzut o echipă care și-a dorit mai mult victoria. Mă refer la atitudine și la dorință, pentru că trebuie să știți că tot timpul când intri în teren, mi-am dorit să fiu cel mai bun din meci. Dacă câștigam un meci și eu nu dădeam totul pe teren, sufeream foarte mult din punct de vedere, nu mă interesa că am câștiga jocul, ci ceea ce am făcut eu pe teren”, a spus Ștefan Nanu, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -