Constantin Zota, despre partida FCSB – Rapid: “Sincer mă așteptam la acest scor. Jucătorii de la Rapid sunt lipsiți de experiență”

Constantin Zota, fostul arbitru internațional, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 7 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre partida dintre FCSB și Rapid.

,,Sincer mă așteptam la acest scor. Mă așteptam la acest scor pentru că Rapidul se într-o perioadă bună, au entuziasm. Toți jucătorii doresc să obțină mai mult, însă cred că la momentul acesta nu au experiența necesară de a trece peste euforie, dar și peste momente grele. Asta înseamnă timp, înseamnă experiență, înseamnă foarte multe lucruri. Vă dau un exemplu cum a trecut CFR-ul peste momentele acelea când se dorea înlocurirea lui Dan Petrescu, rezultate proastre, discuții cu jucătorii și așa mai departe. Eu cred că timpul va rezolva aceste probleme pentru Rapid și pentru că acolo sunt niște oameni care doresc să facă mult și niște oameni care se pricep foarte bine și cred că va fi bine. Per total cred că este o victorie total rezonabilă și corectă față de cum a decurs meciul”, a spus Constantin Zota, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -