Ionuț Rada: “Credeam că FCSB o să fie o victimă sigură. Veneau după un moment foarte greu”

Ionuț Rada, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 7 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre partida dintre FCSB și Rapid.

,,Înainte de meci am analizat cele două echipe. Rapid venea clar cu un avantaj de încredere, motivați, un traseu bun în campionat, o echipă mult mai organizată și experiență și cumva toată lumea spunea că Rapid va câștiga.

De partea cealaltă FCSB, rezultatele din Europa, ceea ce s-a întâmplat cu rezultatele pe care noi nu ne așteptam.

Am crezut că FCSB o să fie o victimă sigură. Mai ales în primele 20 de minute, Rapid a intrat total nepregătită, nu am văzut dueluri câștigate, unul contra unu la fel, nu reușeau să iasă din acel pessing continu al celor de la FCSB, care după cum ați observat au avut un joc mult peste ceea ce eu sincer mă așteptam.

Veneau după un moment foarte greu și mă gândeam le va fi și mai greu fără antrenor. Trebuie să recunosc că au avut un meci foarte bun cei de la FCSB”, a spus Ionuț Rada, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -