Renzo Rossi, despre confruntarea dintre CFR și Lazio: “Lazio e favorită, are prima șansă. Fotbalul românesc suferă”

Renzo Rossi, omul care a fost pentru multă vreme secundul lui Bergodi,  a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre confruntarea dintre CFR Cluj și Lazio.

Va fi un meci greu, Lazio a câștigat cu Roma, am un prieten care lucrează cu Sarri, fix acum 20 de minute am vorbit cu el, și sunt fericiți că au bătut pe AS Roma. Mergem pe surpriză, poate, că CFR a bătut-o pe Roma în grupele Ligii Campionilor. Lazio e favorită, are prima șansă, dar cine știe. Când erau echipe ca Vaslui, ca Timișoara, se critica, dar erau echipe foarte puternice, iar acum fotbalul românesc suferă. Sunt echipe cu probleme financiare, sunt jucători neplătiți.

Îmi place echipa lui Hagi, este 100% ce a făcut Gică Hagi și în carieră. Din păcate, puțini îi iau exemplu. Hagi a implementat o metodologie, nu are un buget mare, dar fotbaliștii din pepiniera lui au o mentalitate puternică, învățați cu foame de performanță, și fac față. E păcat că lipsește experiența internațională, uitați-vă ce a făcut West Ham cu rezervele rezervelor în fața FCSB-ului. Avem fotbaliști talentați pentru România și atât.

Marco Rossi a jucat la Brescia, dar vedeți ce face ca antrenor cu naționala Ungariei. Vorbim de un fotbal mult mai tacticizat azi, eu sunt ferm convins că Messi n-ar face nimic în Serie A, există o mentalitate tactică defensivă în Italia. Sunt sigur că un antrenor italian ar fi potrivit pentru naționala României, doar că e nevoie de timp, de construcție. Nici Merlin sau alt vrăjitor n-ar rezolva problema de la echipa națională a României”, a spus Renzo Rossi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -