Sorin Cîrțu este dezamăgit de Edi Iordănescu: “Întotdeauna prima partidă nu trebuie să o pierzi”

Sorin Cîrțu, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 28 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre prestația echipei naționale în partida cu Grecia.

,,Întotdeauna când începi munca la o echipă, e bine ca prima partidă să nu o pierzi. Chiar dacă nu câștigi, trebuia obținut măcar un egal, este din punctul ăsta de vedere, este o presiune pe el în ceea ce gândește, însă nu trebuia să se întâmple asta în primul meci, pentru că nu este bine.

Întotdeauna publicul echipei naționale este alcătuit și din suporterii echipelor de club, iar atunci când apare jucătorul altei echipe se face scandal. Nu înțelege nimeni chestia aceasta, dar este o reacție PRO pentru echipele pe care le susțin, fie Rapid, fie Dinamo sau FCSB, iar aceștia nu suportă jucătorul de la echipa respectivă. Sigur că nu este normal să se întâmple așa, dar știți cum este cu publicul nostru, îi mai trebuie mulți ani ca să obțină educația respectivă”, a spus Sorin Cîrțu pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -