Cristi Balaj, despre starea de sănătate a lui Ovidiu Hațegan: “Sper că va reveni pe terenul de joc”

Fostul arbitru Cristi Balaj, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 28 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre starea de sănătate a lui Ovidiu Hațegan.

Arbitrul FIFA Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, a fost internat la la Institutul de Cardiologie Pădurea Verde de la Timișoara după ce s-a simțit rău în timpul unui antrenament

,,Este un arbitru foarte bun și de aceea a ajuns unde a ajuns. Un mic merit l-am avut și eu, nu am făcut decât să îi explic, să nu facă greșelile pe care le-am făcut eu, să facă bine ceea ce am considerat eu că am făcut bine, l-am sprijinit, l-am încurajat, prin modul prin care am comentat fazele la Telekom. Am încercat să fiu suport pentru arbitrii, neștiind că voi ajunge conducător de club.

Am un prieten care a fost operat și are standuri, nu știu nivelul la care a evoluat boala la Hațegan, dar pregătirea lui a fost foarte bună, el a fost un arbitru care s-a pregătit foarte mult ca să ajungă la acest nivel și atunci cine spune că sportul reprezintă sănătate curată, eu aș avea un amendament, este sănătate curată doar când îl faci cu plăcere, atunci când îl faci la nivel de profesioniști probabil că ai și dezavantaje din punct de vedere al sănătății. Totuși am speranțe că s-a ajuns la un nivel al inovației medicale și mă refer aici la cardiologie, unde un stand nu reprezintă și oprirea unei activități sportive. Am prieteni și cunoștințe care fac efort în continuare și din acest punct de vedere am speranțe că va reveni”, a spus Cristi Balaj pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -