Sorin Cârțu s-a certat cu Reghe: “Ne-am exprimat nemulțumirile, iar după s-a ajuns la reziliere”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 13 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre precalea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova.

,,Este un nou drum pe care noi am hotărât să mergem în felul acesta și l-am investit pe Ghiusi Balint cu această sarcină. A fost o consfătuire în trei, între mine, dl. Rotaru și Marian, iar decizia noastră a fost în sensul acesta.

Nu vă ascund că înainte de a-l investi pe Balint au fost niște discuții cu Reghe, unde ne-am exprimat și aprecierile, dar și nemulțumirile. Din aceste dezbateri s-a ajuns la o reziliere amiabilă și cam acestea au fost lucrurile.

De când s-a terminat campionatul, nu am avut ideea să facem o schimbare, dar aceste lucruri au apărut pe parcurs”, a spus Sorin Cîrțu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -