Tragere la sorți UEFA Champions League: CFR Cluj și-a aflat adversarul din primul tur preliminar

CFR Cluj și-a aflat adversarul din primul tur preliminar din UEFA Champions League. Ardelenii vor întâlni pe Pyunik, din Armenia, în dublă manșă, pe 5/6 și 12/13 iulie.

Pyunik este campioana Armeniei în sezonul recent încheiat. Echipa nu se află la prima participare în preliminariile europene, însă nu a reușit niciodată să se califice în grupe.

La tragerea la sorți, echipele au fost împărțite în grupe, în funcție de coeficient și de criteriul capilor de serie. Din urna ardelenilor au mai făcut parte Ludogorets, Ferencvaros, Maribor și Dudelage.

CFR Cluj are un traseu dificil spre grupele Champions League

Dacă va trece de primul tur preliminar, CFR Cluj va fi din nou cap de serie și va întâlni una dintre următoarele echipe, pe 12/20 iulie și 26/27 iulie: NK Maribor, Slovan Bratislava, HKJ Helsinki, The New Saints, Dudelange, Zalgiris Vilnius, Lincoln Red Imps, Maccabi Haifa, Shamrock Robers, FC Zurich.

În eventualitatea calificării în turul al treilea, echipa lui Dan Petrescu va juca pe 2/3 august și 9 august cu una dintre: Dinamo Zagreb, Steaua Roșie Belgrad, Olympiakos, Viktoria Plzen, Qarabag, Malmo.

În cele din urmă, pentru accederea în grupe, CFR Cluj va trebui să treacă de o dublă de foc, în play-off-ul Champions League, cu una dintre: Dinamo Zagreb, Steaua Roșie Belgrad, Olympiakos, FC Copenhaga

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -