Mihai Rotaru: “Dacă Reghe era la concertul lui Iron Maiden sau la un podcast cu Bruce Dickinson, îl iertam!”

Finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, un mare fan al muzicii metal, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 14 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre singura varianta pe care o avea Reghecampf pentru a rămâna la Universitatea Craiova. 

,,Din păcate nu am ajuns la concertul lui Iron Maiden pentru că am fost la o nuntă în Caransebeș și mi-a fost imposibil, dar sper că îl voi vedea prin Europa, voi aștepta să văd pe unde va avea concert în următoarea perioadă. Dacă Reghecampf era zărit la concertul lui Maiden și nu la ‘Fiță cu Adiță’, îi dădeam un white card.

Asta însemnă că am o atitudine discriminatorie, ceea ce nu este în regulă. Dacă era la un podcast cu Bruce Dickinson, probabil aș fi trecut peste, fără a avea acordul clublui”, a spus Mihai Rotaru la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

PS: Lui Laurențiu Reghecampf nu i-ar sta rău pe ritmurile metal ale lui Iron Maiden:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -