Sever Dron, despre noul antrenor al Simonei Halep: “Este un antrenor foarte bun, însă Simona este la răscruce de drumuri”

Sever Dron, fostul jucător de Cupa Davis al României și în prezent antrenor de tenis în Franța, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 8 aprilie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre noul antrenor al Simonei Halep.

,,Lumea este surprinsă că va fi antrenată de Patrick Mouratoglou, dar Simona este la o răscruce de drumuri și caută soluții care să îi fie valabile ei. Din câte am înțeles, a fost la el să se antreneze, pentru că cel mai mare avantaj pe care îl are el este că are o academie foarte interesantă în sudul Franței. O să vă placă de el, este genul de antrenor care face statistici, are foarte multe computere la el, are oameni care lucrează și care știu despre tot. 

La un moment dat când l-am antrenat, chiar mi-a arătat niște statistici cu returul unei jucătoare care m-am mirat că o are pe computerele lui, era Irina Begu și mi-a arătat cât dă cu dreapta, cât dă cu reverul, cât se deplasează, cât dă acolo, cât dă acolo, erau două fișe întregi despre Irina Begu”, a spus Sever Dron la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -