(P) NetBet, mai aproape de jucători: depuneri CASH de la terminalele SelfPay

NetBet.ro, cel mai mare cazino online din țară, introduce un nou parteneriat cu soluția de plată fintech OktoCash, menit să simplifice ulterior procesul de depunere al jucătorilor pe platformă.

Astfel, începând cu luna aprilie, orice jucător NetBet își poate alimenta contul de la orice terminal SelfPay din țară. Este vorba despre peste 7000 de puncte de plată, răspândite pe teritoriul național. Poți verifica care este cea mai apropiată locație de tine, aici.

Depunerile pe NetBet prin OktoCash sunt soluția ideală pentru cei care doresc să se bucure de toate beneficiile online, însă preferă să tranzacționeze offline. Acum, contul de jucător poate fi reîncărcat instantaneu într-un mod rapid, ușor, sigur și mereu la îndemână.

Cum se efectuează o depunere pe NetBet prin OktoCash?

Foarte simplu! Din casieria contului NetBet, jucătorii selectează metoda de plată OKTO.CASH, introduc suma și apasă pe butonul de depunere.

După apăsarea butonului de depunere, platforma generează automat un cod unic de plată din 6 cifre, valabil timp de 24 de ore.

Apoi, de la stația de plată SelfPay aleasă, din meniul principal, jucătorul selectează butonul NetBet powered by OKTO. Tastează codul de plată generat anterior și efectuează depunerea.

Tranzacția poate fi efectuată cu numerar, bon de rest SelfPay sau cu cardul. Transferul este instant, iar fondurile vor apărea în contul NetBet în câteva clipe.

Cum retragi dacă ai depus pe NetBet prin OktoCash?

Stai fără griji! Pe NetBet, ai la dispoziție o gamă largă de metode de plată prin care îți poți retrage câștigurile. Trebuie doar să alegi cea mai avantajoasă metodă pentru tine. În funcție de metodele activate în contul tău, vei putea retrage fondurile prin transfer bancar, card, Skrill, NETELLER, Paysafecard, Smith&Smith sau TopPay.

Beneficiul pe care îl ai după ce realizezi o depunere prin OktoCash este că poți încasa câștigurile prin orice metodă de retragere disponibilă pe NetBet.

Descoperă și tu ce simplu e să depui și să retragi pe NetBet. Deschide-ți cont acum, alege cea mai confortabilă metodă pentru tine și simte emoția jocului în cel mai mare cazino online din România!

Intră în universul NetBet

NetBet.ro este primul operator de jocuri de noroc online licențiat în țara noastră și site-ul cu cel mai mare portofoliu de jocuri din România. Catalogul include peste 2000 de jocuri de la 30+ de furnizori, iar acest număr este în continuă creștere.

Printre aceste jocuri se află numeroase sloturi, dar și versiuni de ruletă, jocuri de cărți (Poker, Blackjack, Baccarat, etc.), loterii și, inclusiv, table. Totodată, pe NetBet.ro te poți distra punând bilete pentru pariuri sportive, pariuri pe diverse evenimente sociale sau pe virtuale.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -