Burleanu reales la al 3-lea Congres: “Nu-i vina lui Burleanu că nu are contracandidat”

Astăzi au avut loc alegerile la FRF, în fapt o formalitate care a validat prezența lui Răzvan Burleanu, unicul candidat, în fruntea fotbalului românesc pentru încă 4 ani.

După două mandate consecutive, președintele de la Casa Fotbalului a candidat astăzi de unul singur la alegerile pentru funcția de președinte în cadrul FRF.

Fostul arbitru Gabriel Șeitan și fostul atacant Sorin Răducanu, au fost eliminați din cursă înainte să înceapă.

,,Nu-i vina lui Burleanu că nu are contracandidat. Păi uitați, Marine Le Pen, cred că e a cincea oară când candidează, este candidatul etern. La noi nu este așa, dar acolo încearcă. 

Dacă ar fi candidat Gică Popescu, n-ar fi avut nicio șansă. De aceea nu candideaza nimeni, ăsta este sitemul. Ăsta este sistemul, nu l-a creat Burleanu, omul a creat 2-3 federații și a ajutat cluburile. Când un președinte bun este la FRF, este foarte greu să-l schimbi. Problema este că nu se întâmplă asta doar la FRF, ci și la alte federații. 

Eu cred că ar trebui limitate 2-3 mandate, pentru că dacă președinții au două mandate, păi alții ce să facă, au unii câte zece, mă rog, dacă ai rezultate poți să ai și zece din punctul meu de vedere”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii “Execuții Matinale”.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -