Liviu Ganea explică de ce nu mai e în lumea fotbalului după retragere: “Am văzut ce se întâmplă în Liga 1. E dureros”

Liviu Ganea, ajuns acum la 34 de ani, nu mai este prezent în lumea fotbalului după ce s-a retras la doar 28 de ani, el întrând în afaceri.

Fostul fotbalist al lui Dinamo și CFR Cluj a explicat, în direct la Sport Total FM, de ce nu a urmat o carieră în antrenorat după retragere. Liviu Ganea crede că în România lucrurile stau dezastruos, iar mulți foști jucători au ajuns să fie șomeri după ce și-au luat licențele, pentru că nu a fost loc pentru ei.

“Hai să ne gândim, logic ce variante ai ca fost fotbalist: poți să fii antrenor sau poți să o iei spre partea de management, prea multe opțiuni nu ai după ce nu mai joci. Așa că trebuie să alegi una dintre cele două, eu nu m-am regăsit în niciuna dintre ele. Aș spune că la ideea de management nu am renunțat definitiv, dar partea cu antrenoratul mi se pare puțin dificilă pentru că acolo, la fel, ai iar două opțiuni. Vrei să te duci pe partea de juniori, să crești copii? Sau spre partea de performanșă și să o iei pe calea antrenoratului spre seniori și să încerci să-ți faci un nume acolo?

Nu este ușor și pur și simplu nu m-am regăsit aici. Am văzut ce se întâmplă în Liga 1 mai ales, foști fotbaliști, mult mai mari ca mine și mai titrați, au licențe PRO și stau acasă, nu îi ia nimeni. Îți pui niște semne de întrebare că ceva nu e în regulă. Nu poți să studiezi, să iei toate licențele, B, A, licența PRO și după ce ai investit timp și bani să stai acasă că nu ai contract. E dureros”, a declarat Liviu Ganea, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -