Scandal la Dinamo: antrenament anulat după înfrângerea cu Clinceni. Jucătorii vor ca Rednic să plece, dar cei din DDB îl susțin în continuare

Situația de la Dinamo merge din rău în mai rău. “Câinii” au pierdut aseară, scor 1-0, cu ultima clasată, Academica Clinceni, care e reușit prima victorie din acest sezon în campionat, iar cei din conducere vor să ia măsuri imediat.

Oficial, antrenamentul de azi s-a anulat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, dar Gazeta Sporturilor scrie că jucătorii nu-l mai vor pe Mircea Rednic la echipă, acesta fiind adevăratul motiv pentru care fotbaliștii nu s-au antrenat.

Mircea Rednic nu a obținut nicio victorie în actualul mandat la Dinamo, dar cei din programul DDB îl susțin până la capăt. Conducerea lui Dinamo a programat și o ședință azi, unde ar putea fi luate decizii în ceea ce îl privește pe Rednic.

Alex Conovaru, unul dintre liderii DDB, vine astăzi în studioul Sport Total FM, de la ora 16.00, pentru a detalia situația în care se află clubul și de ce Mircea Rednic este susținut în continuare de suporteri.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -