Sabin Ilie, impresionat de jocul României din meciul magic cu Ucraina: “Au arătat că se poate!”

Sabin Ilie a lăudat la scenă deschisă jocul României din meciul cu Ucraina. Tricolorii au debutat excelent al EURO 2024, cu o victorie categorică, scor 3-0.

Fostul atacant s-a arătat complet impresionat de determinarea și responsabilitatea de care au dat dovadă jucătorii lui Edi Iordănescu.

Ilie se aștepta ca tricolorii să aibă emoții mari în meciul de la Munchen, însă n-a fost deloc așa. Din contră, ucrainenii au fost cei aflați sub presiune:

“Nu se aștepta nimeni la un 3-0. Dar eu mă așteptam la un rezultat pozitiv, am spus-o și înainte de meci. Special m-am referit la un egal. Dar după primele 15 minute am văzut că Ucraina nu este chiar așa o forță. Vreau să felicit naționala României pentru atitudine. Dumnezeu le-a dat victoria celor care și-au dorit-o mai mult.

Jocul nostru bun i-a făcut pe ucraineni să fie slabi. Vedetele Ucrainei n-au arătat aproape nimic azi datorită jocului prestat de echipa noastră. Fundașii noștri au fost fără greșeală. Ce m-a surprins foarte mult a fost că jucătorii noștri n-au avut mari emoții. Ucrainenii au avut emoțiile mai mari, au avut teamă de joc. Am văzut niște jucător români cu responsabilitate incredibilă. Au arătat că se poate!”, a spus Sabin Ilie, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -