Daniel Isăilă i-a lăudat pe tricolori după victoria cu Ucraina: “Toți au jucat admirabil! Selecționerul a abordat perfect meciul”

Daniel Isăilă a comentat victoria de vis obținută de România împotriva Ucrainei, scor 3-0, la debutul la EURO 2024.

Fostul selecționer al naționalei U21 a lăudat planul tactic pregătit de selecționerul Edi Iordănescu. Isăilă consideră că pressingul ultraofensiv propus de tricolori le-a pus mari probleme ucrainenilor și a dus la acest succes memorabil:

“O victorie senzațională! Tot grupul, începând cu jucătorii și staff-ul, merită toate felicitările. Au făcut o partidă perfectă, au avut un plan perfect conceput, respectat și interpretat de jucători. Totul a fost la superlativ.

Atâta timp cât ești bine organizat și ai o atitudine corectă, cât ești inspirat cum a fost Edi Iordănescu… A ales primul 11 perfect pentru tot ceea ce a trebuit să se întâmple. Reacția jucătorilor a fost excelentă. Începând cu Niță și terminând cu Drăguș, toți au jucat admirabil.

Aproape în minutul 80, Ucraina a avut primul șut pe poartă. Asta spune multe. Noi am mai avut ocazii în afara golurilor. Au fost momente în care am avut un pressing ultraofensiv. Am pus presiune pe minge întoarsă la portar și l-am forțat să greșească practic. Pressingul a fost foarte bun. Selecționerul a abordat perfect meciul de astăzi.”, a spus Daniel Isăilă, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -