Răzvan Raț: ,,Dinamo Kiev a revenit din pricina lui Mircea Lucescu”

Răzvan Raț, un fost fotbalist român, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 27 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre Șahtar Donețk și despre fotbalul de pe plan extern.

,,Ce pot să vă spun este că atunci când jucam în afara celor patru importante echipe din campionat, în afară de cei patru granzi, ni se stabileau niște prime la începutul anului și primele din campionat, plus primele aferente de Champions League, dar tot ce avea legătură de aceste derby-uri, erau prime suplimentate. Asta pot să vă spun, deoarce mă feresc să vă dau sume deoarece nu sunt importante.

La West Ham, am fost la același nivel de salariu ca în ultimul an la Șahtar Donețk.

Dinamo Kiev a revenit în fruntea fotbalului Ucrainean, din pricina lui Mircea Lucescu. Cel mai mare merit îl are Mircea Lucescu, că practic Dinamo Kiev, până să ajungă Mircea Lucescu la ei, nu au prea existat. Mircea Lucescu e factorul decisiv, reușind același lucru pe care l-a făcut și cu Șahtar, să facă o echipă cu foarte multe trofee”, a spus Răzvan Raț la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -