Costel Orac: ,,Jucătorii nu fac față și nu sunt la nivelul lui Dinamo, asta este principala cauză”

Costel Orac, o legendă a fotbalului românesc, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 27 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația de degringoladă de la Dinamo București.

,,Se pare o schimbare după ce a venit Mircea Rednic. În același timp, constat cum a constat și Mircea, că sunt anumite slăbiciuni. Aici numai dacă ne referim la golurile pe care le-au primit în ultimele minute de joc, și cu UTA Arad și aseară în cupă, deci este una dintre slăbiciuni.

Lui Mircea îi vine greu să spună lucrurilor pe nume, dar le spun eu, o altă slăbiciune ar fi că ar fi jucători care în opinia mea și nu numai a mea, sunt din păcate mulți jucători care nu fac față și nu sunt de nivelul lui Dinamo, și consider că asta este principala cauză. Nu în ultimul rând, faptul că toată această perioadă de la venirea și plecarea lui Dario Bonetti, dar și venirea lui Mircea, e clar că în ceea ce privește pregătire echipei, echipa a avut de suferit.

Inclusiv Mircea a declarat că are mult de muncit la pregătire fizică și sigur că dacă din punct de vedere fizic nu ești pregătit, e greu să faci față unei situații extreme în care se află Dinamo”, a spus Costel Orac la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -