Dumitru Dragomir: ,,Dacă Bănel se făcea preot, Becali îl făcea milionar”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit pe marginea subiectului despre fuga lui Bănel Nicoliță în America, de frica cămătarilor.

,,Acum Bănel nu mai este un bun național era atunci. Dacă era Gigi Becali să le dea la toți din istoria clubului bani… El dă la preoți și la biserici. Dar Bănel ar fi putut să se fi făcut popă. Să-l facă Becali preot, să îi crescă barba și să-l fi făcut popă, și atunci îl finanța Gigi Becali. Vă spun eu, dacă se făcea preot, Becali îl făcea milionar. Bănel este un băiat modest, un băiat la locul lui și cuminte, dacă s-a dus să muncească, bravo lui!

La mine pe șantier trebuie să muncească și după trei zile fuge. În construcții se muncește al dracului, e grea munca, eu stau toată ziua pe șantier și văd. E grea munca! Stai în frig, stai în ger, stai pe ploaie, e greu. Bănel a fost crescut în altă viață, e greu în construcții, nu e viață de fotbalist”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport Live.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -