Grigore Sichitiu: ,,Există șanse ca Rădoi să ajungă la arabi”

Grigore Sichitiu, fost director general al Rapidului, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 28 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să ajungă în Arabia Saudită. 

,,Există șanse ca Rădoi să ajungă la arabi, am văzut că ei termină contractul ca brazilianul în vară, dar s-ar putea ca în iarnă să îl schimbe, pentru că la arabi nu poți să fi sigur niciodată mai ales la un club care este clubul coroanei.

Desigur, el poate și-a făcut gândurile să meargă să antreneze, Al-Hilal FC este un club la care el a și jucat, noi am fost acolo cu Puiu Iordănescu și am câștigat Cupa Campionilor a Asiei, deci este un club cu posibilități infinite de ați face meseria.

Deci din punctul ăsta de vedere, pentru el ca antrenor tânăr, care a ajuns prea repede la echipa națională, el trebuia să antreneze câțiva ani la rând în campionat, să se lovească de problemele zilnice ale antrenamentului. Așa antrenează două zile și doar face echipa la națională, dar antrenamentele nu ai cum să le faci, pentru că programul este de așa natură. Deci din punctul ăsta de vedere, el are ușile deschise acolo.

Dacă doriți, am manageri acolo care am lucrat și mai țin legătura. Pot să mă interesez și să vă dau detalii. Am stat lângă Lucescu și Iordănescu ani de zile și echipa națională reprezintă topul pentru orice antrenor, dar fiecare om are propriile strategii și gânduri.

Pe semne că Mirel R. s-a gândit să nu își lege cariera cu două înfrângeri, a zis ‘că domne, eu nu îmi mai continui contractul, închei acum și vă găsiți antrenor’, dar părerea mea este că din punct de vedere al strategiei ca perspectivă greșește”, a spus Grigore Sichitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -