Dinamo a mai făcut un transfer. Cătălin Carp a jucat la FCSB și declara că Rădoi este idolul său

Dinamo reușește transfer după transfer, iar Mircea Rednic consolidează echipa în incercarea de a salva clubul de la retrogradare. Cătălin Carp este cea mai recentă achiziție, fotbalist trecut pe la FCSB și cotat la 700.000 de euro.

“Dinamo București anunță transferul internaționalului moldovean Cătălin Carp la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Născut la Chișinău, Cătălin Carp are dublă cetățenie, română și moldovenească, a terminat junioratul la Șahtior Donețk și a evoluat în carieră pentru Dinamo 2 Kiev (Ucraina), CFR Cluj, FCSB și Viitorul Constanța (România), Ufa și Tambov (Rusia)”, se arată în comunicatul de presă emis de Dinamo.

Carp s-a aflat în negocieri cu Dinamo și în septembrie, dar a refuzat oferta. „Nu mai vine. Probabil că își găsește în altă parte. N-am cerut nicio explicație. Probabil că a prins un salariu mai mare”, spunea atunci Iuliu Mureșan.

Fotbalistul moldovean care are 36 de selecții și 2 goluri pentru naționala țării sale, a fost junior la Șahtior și Dinamo Kiev, iar ultima dată a jucat în prima ligă rusească, la Tambov.

Cătălin Carp a trecut o scurtă perioadă și pe la FCSB, în 2015, dar a jucat doar 9 meciuri. Atunci, fundașul central declara că urmărea cu interes meciurile Stelei, iar Mirel Rădoi era idolul său: “Acest transfer este un vis împlinit pentru mine. Urmăream meciurile Stelei de când eram mic și pot spune că Mirel Rădoi este idolul meu”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -