Bănel Nicoliță lămurește situația. De ce a fugit din țară? “Vreau să știe toată lumea”

Bănel Nicoliță, fostul jucător al Stelei și actual patron la Făurei, orașul său natal, ar fi fugit din țară din cauza problemelor financiare pe care le are.

Au apărut informații în presă conform cărora Nicoliță are datorii mari la cămătari și a fost nevoit să plece în SUA, însă fostul fotbalist neagă toate zvonurile.

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii…

Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni. Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Gigi Becali declara în urmă cu câteva zile că nu știe nimic despre situația lui Bănel Nicoliță.

„Habar nu am de situația lui Bănel Nicoliță și nu știu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el și sincer nici nu știam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei?

Chiar nu prea mă interesează de situația lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba și cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -