Cristi Pustai: ,,Dunărea Călărași nici nu mai trebuia să fie în Liga a 2-a”

Cristi Pustai, antrenorul FC Gloria Buzău, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 27 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre datoriile și insolvența echipei Dunărea Călărași.

,,La Călărași sunt în jur de 5 luni restanță, nu pot să zic de oamenii din Călărași sau de oamenii de sport din Călărași. Noi am format și acolo echipă frumoasă, dar pot spune că nu este normal cu ceea ce se întâmplă.

Aș fi preferat să nu mai joc vreodată cu Dunărea Călărași și speram să fie sancționată, dar așa creăm un precedent și se pare că cel mai ușor, în momentul când nu mai putem plăti jucătorii și ducem toți oamenii la cinci sau sașe luni de neplată a salariilor, intrăm în insolvență. Nu se poate, nu se poate, dar atunci eu sunt la o altă echipă și joc de două ori cu Călărași, nici nu mai era normal să mai existe echipa în Liga a 2-a.

Părerea mea este că insolvența înseamnă o retrogradare. Este și trecut că nu ai voie să promovezi, mi se pare că era și cu retrogradarea, dar la noi nu se ține cont. Eu sunt mâhnit că în lumea sportului s-a acceptat această insolvență. Sunt jucători care nu și-au primit banii după ani de zile. Noi am prestat niște servicii și am muncit în condiții grele, și am avut chiar și rezultate. Faptul că nu ne-au plătit și se permite lucrul acesta, nu mi se pare normal”, a spus Cristi Pustai la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -