RĂZBOI TOTAL între galeriile FCSB și CSA: ,,Nu vom fuziona niciodată! Doar peste cadavrele noastre”

Fanii lui FCSB, susțin că și-ar dori să preia clubul alături de investitor și chiar să încerce o fuziune cu CSA Steaua.

Varianta unei fuziuni a fost negată vehement de suporterii din Peluza Sud Steaua:,,Dragi steliști, Steaua București nu va fuziona niciodată cu Fotbal Club FCSB. Peluza SUD nu va accepta niciodată fanii FCSB-ului alături de orice înseamnă Steaua București. FCSB gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre”

Pe cealaltă parte suporterii lui FCSB spun că prezența lor în Ghencea nu poate fi interzisă de către cei de la CSA Steaua.

,,Stadionul Steaua este locul unde am copilărit, unde am crescut, unde am plâns, unde am râs, unde ne-am bucurat ani la rând. Este locul unde s-au legat prietenii ce țin de ani de zile, dar și rivalități istorice, este cu adevărat templul fotbalului românesc.

Stadionul Steaua reprezintă casa tuturor steliștilor adevărați de pretutindeni. Din păcate în urma conflictului cu CSA care ține de câțiva ani și care ne-a împărțit în mai multe tabere, apar de la o zi la alta fel și fel de personaje care cred că au o oarecare exclusivitate asupra stadionului Steaua. Vă anunțăm că așa ceva nu există și că nimeni, vreodată, nu are cum să interzică prezența oricărui stelist în locurile în care a crescut!”, este mesajul fanilor FCSB.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -