Radu Zamfir continuă aventura la FC Buzău

Radu Ștefan Zamfir este un fundaș de 21 de ani originar din București și care a evoluat si sezonul precedent pentru FC Buzău, actuala Gloria Buzău.

Ștefan s-a alăturat astăzi lotului lui Andrei Prepeliță, un lot care este pregătit să obțina performanța ratată la mustață de anul trecut, când echipa din Crâng s-a duelat in barajul primei ligi cu formația UTA Arad.

Fundașul dreapta Radu Zamfir a mai evoluat în trecut la FC Dinamo, Daco-Getica, FC Voluntari și Progresul Spartac.

Andrei Prepeliţă a sunat adunarea! 16 jucători au fost prezenţi la primul antrenament al Gloriei

Tristeţea ratării promovării în Superligă a rămas în urmă la Gloria Buzău. Andrei Prepeliţă şi colaboratorii săi au pus capăt vacanţei şi au sunat adunarea.
Primul antrenament a avut loc pe stadionul „Gloria” , sub comanda noului tehnician din Crâng fiind prezenţi 16 jucători.

În aceste zile s-au purtat discuţii cu mai mulţi jucători, astfel încât Andrei Prepeliţă o să aibă la dispoziţie un lot mult mai numeros, dar şi valoros, în cantonamentul de la Poiana Braşov, programat în perioada 1-9 iulie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -