Radu Voina: “Meciul cu Franța ne-a adus cu picioarele pe pământ să vedem nivelul nostru”

Radu Voina, fostul selecționer al naționalei feminine de handbal a României, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 8 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre meciul România – Franța.

,,Trebuie să fim și obiectivi, am așteptat un rezultat pozitiv. Ne-a adus oarecum cu picioarele pe pământ să ne vedem locul nostru acolo unde suntem și să fim mai umili și să vedem că e o diferență c rasă față de alte echipe care vor pe drumul ei normal. A venit acest meci cu Franța care în gândurile unor oameni credeam că va fi ceva similar cu cea a țărilor de jos cu Olanda, dar uite că euforia în urma unei înfrângeri la un gol, dar eram ca și după o mare realizare cu Franța, care este un nume în handbalul mondial, ne-a adus cu picioarele pe pământ.

Mie mi-a adus o oarecare satisfacție, dar e sigur că avem jucătoare tinere care joacă pe unde joacă și dacă au unde să joace. Vorbim de tânăra de 17 ani care joacă la Slatina, dar aici trebuie să jucăm de echipe care joacă în Chamions League, Rapid și CSM București.

Franța are o viteză în plus, ca să nu zic două, prin tot ce face, ați văzut cum curge mingea până la extrem, la noi ne încurcăm”, a spus Radu Voina, pentru Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -