Ionuț Rada: “Colțescu a arbitrat exact așa cum ar trebui. Trebuie să lași jocul mai liber”

Ionuț Rada, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 7 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre calitatea arbitrajul din partida disputată dintre FCSB și Rapid.

,,Nu au fost greșeli de arbitraj. Colțescu a fost un arbitru exact așa cum ar trebui, să lași jocul mult mai liber, ținând cont că este un derby, să lași contactele și duelurile. Este fotbal și foarte bine au gestionat tot meciul, pentru că până la urmă trebuie să lași jocul un pic mai bărbătesc, să vedem faze cursive, mi-a plăcut că discutam cu ei, mi-a plăcut că n-a scos cartonașele galbene, deși la unele faze poate că așa cum eram obișnuiți ne așteptam să vină cu galben, dar a lăsat pentru a nu strica echilibrul la un moment dat, dar bineînțeles, gestul lui Moraieș, unul nefericit pentru el și pentru spectacolul fotbalului, dar cred că este un arbitraj de la care toți arbitrii să învețe și să țină linia asta. Nu cred că a ieșit în evidență cu ceva și asta este cel mai important, când arbitrii nu ies în evidență este un meci bun”, a spus Ionuț Rada, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -