Petre Grigoraș: “Nu m-aș duce la FCSB nici pentru 10 mii de euro pe lună. Nu va prinde play-off-ul”

Petre Grigoraș, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 7 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre evoluția FCSB în UEFA Europa Conference League.

,,Nu m-aș duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună! Într-adevăr sunt niște probleme acolo, nu întâmplător sunt rezultatele care sunt. Am văzut și eu niște reacții că s-au dus acolo cu echipa a 2-a, dar domnilor, Târnovanu, Dawa, Rădăslăvescu, Miculescu, Octavian Popescu, Dulca, sunt jucători care sunt luați de la echipa a 2-a? 

Când ajungi la FCSB trebuie să știi unde te duci, să știi ce înseamnă istoria clubului acesta și trebuie să o respecți prin atitudine. Jocul de aseară a fost pur și simplu un joc de-a șoarecele și pisica, și-au făcut o imagine extrem de proastă. CFR-ul a avut o șansă mare de tot, dar măcar au luptat.

Din acest punct de vedere, eu nu cred că FCSB-ul va prinde play-off-ul. Când faci achiziții de 1,7 milioane de euro pentru David Miculescu, când ceri de Octavian Popescu 50 de milioane de euro, pe Rădăslăvescu ai dat un milion de euro pe el și așa mai departe, și să te prezinți cum te-ai prezentat, scuza aceasta nu mai stă în picioare că ai lăsat nu știu câți jucători acasă într-o cupă europeană”, a spus Petre Grigoraș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -