Bogdan Lobonț își caută echipă: “Sunt în așteptarea unui proiect interesant. Pun umărul la dezvoltarea fotbalului românesc”

Fostul fotbalist Bogdan Lobonț, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre obținerea licenței PRO.

,,Tocmai ce am terminat cursurile și examenele pentru licența PRO și sunt în așteptarea unui proiect interesant pe termen mediu și lung, dacă este ceva care să mă convingă, mă pot pune la masa negocierilor, bineînțeles, în termenii și în condițiile care permit crearea unui mediu propice de performanță. (…) Pot antrena oriunde, nu neapărat doar în România, nu contează, odată ce mi-am luat licența pot pleca oriunde. Din această cauză am și preferat să spun refuz toate ofertele pe care le-am avut înainte, am preferat să-mi iau toate licențele și am avut oportunitatea să fac ultima și cea mai importantă havardul fotbalului la Coverciano. Ei au licențe care îmi permit să antrenez să oriunde în lume.

Dacă este să fie un proiect în România, cu cea mai mare plăcere pun umărul la dezvoltarea fotbalului nostru. Practic datorită fotbalului nostru am ajuns acolo unde am ajuns și nu aș refuza o ofertă serioasă din fotbalul românesc”, a spus Bogdan Lobonț la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -