Adrian Mihalcea, noul antrenor de la FC Buzău: “Obiectivul nostru este promovarea. Este o presiune în plus, dar este normal”

Adrian Mihalcea, noul antrenor de la FC Buzău, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 6 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Ionel Luțan, despre obiectivul de promovare de la FC Buzău.

,,Într-adevăr a venit această nouă provocare destul de repede, sincer nici eu nu credeam că mă vei reapuca așa repede de muncă, dar până la urmă mă bucur și apreciez faptul că performanțele mele din ultimul an de la Slobozia, dar jocul bun fără rezultate de la Chindia i-a determinat pe conducătorii echipei din Buzău să apeleze la mine. 

Am avut o discuție acum două zile, iar ieri am reușit să ajungem la un acord și doar atât. Încrederea acestor domni la un moment dat trebuie răsplătită și trebuie la un moment dat să progresăm și să ne atingem obiectivul.

Este un obiectiv îndrăzneț de altfel, acela de a promova. Domnul Brașoveanu era normal să anunțe acesta fiind obiectivul, dar sunt convins că și alte echipe au obiectivul acesta în plan, însă poate din superstiție vor să riște foarte mult și nu anunță. Sunt cel puțin trei echipe în Liga a 2-a care și-au anunțat dorința să promoveze, însă importante este să se întâmple acest lucru.

Nu este o promovare de locul 1 sau 2, este doar promovarea. Este o presiune în plus, dar mi se pare o presiune normală ținând cont de ceea ce oferă acești domni și implicarea totală a autorităților.

Lumea va uita cu siguranță că am fost la Chindia într-o perioadă mai puțin bună, dacă voi reuși să promovez aici la Buzău”, a spus Adrian Mihalcea la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -