Victor Becali, despre decizia FCSB de a merge cu rezervele la Silkeborg: “O decizia corectă, se pune accent pe campioant. Dacă FCSB pierde cu Petrolul, antrenorul e demis în mod normal”

FCSB va merge în deplasarea din Conference League cu Silkeborg fără cei mai importanți jucători, dorința patronului Gigi Becali fiind ca echipa să se concentreze pe campionat.

Astfel, FCSB a plecat în Danemarca  fără Andrea Compagno, Florinel Coman, Andrei Cordea, Joonas Tamm, Malcom Edjouma, Darius Olaru și Risto Radunovic. Boban Nikolov și Billel Omrani nu se află pe lista UEFA, iar Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu și Adrian Șut nu au făcut nici ei deplasarea, pentru că se recuperează după accidentări.

Întrebat despre strategia unei echipe de a lăsa acasă jucători importanți într-o confruntare europeană și îndemnat să nu facă legătura cu FCSB, Victor Becali a răspuns a răspuns:

“Păi naționala Bosniei a venit cu toți jucătorii? Înseamnă ca au venit la plimbare? Nu fac legătura cu altceva. Nu faci legătura, dar n-ai cum să n-o faci. Nu prea ai cum să n-o faci. Au două obiective FCSB, s-au dus în grupe, să sacrifice intrarea în play-off pentru 2-3 puncte? Nu se poate. E o decizie corectă, trebuie să pună accent mai mare pe campionat.

Și dacă mă supăr (n.r.: că jucătorii impresariați nu joacă în Europa), urlu la lună, ce treabă am eu? Am vreo putere? Mă supăr, vă zic vouă, dar interesul primordial este cel al clublui.

În mod normal e demis antrenorul, așa se întâmplă. Când se angajează, nu știe unde se angajează? Și asta este până la urmă, știți cum spunea Gică Constantin, era câte unu supărat că-l dădea afară: Ați înnebunit, antrenor nedat afară ați văzut vreodată”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -