Emma Răducanu s-a retras de la Transylvania Open

Emma Răducanu, locul 67 WTA, nu va mai juca la Transylvania Open, la Cluj-Napoca, în perioada 10-16 octombrie. Britanica a acuzat o accidentare la mâna stângă, astfel că nu va putea juca în țara natală a tatălui său.

”Din păcate, Emma Răducanu este nevoită să se retragă de la Transylvania Open din cauza unei accidentări la încheietura mâinii. Fă-te bine repede, Emma! Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem în curând. De la prietenii tăi clujeni”, au transmis organizatorii turneului Transylvania Open, pe Facebook.

Anterior, după ce a fost anunțată pe tabloul principal al turneului, Emma Răducanu a transmis un mesaj fanilor din România.

“M-am simțit foarte bine anul trecut în Cluj, oamenii au fost extraordinari și m-au făcut să mă simt extrem de bine. Așa că sunt încântată și fericită să revin anul acesta.

De fiecare dată când am ocazia, ador să mă întorc în România. Tatăl meu este de acolo și am multe amintiri plăcute. Aștept cu nerăbdare să mă întorc, ne vedem în curând”, a spus Emma Răducanu.

Turneul are loc indoor, în BT Arena, în perioada 10-16 octombrie, și aduce la start nume precum: Barbora Krejcikova, Irina Begu, Anastasia Potapova, Anhelina Kalinina, Anna Bondar, Marta Kostyuk, Jasmine Paolini, Lucia Bronzetti, Sara Sorribes Tormo, Xiyu Wang, Nuria Parrizas Diaz, Ann Li, Ana Bogda, Tereza Martincova, Magda Linette, Diane Parry, Kaja Juvan și Jule Niemeier.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -