Ovidiu Burcă: “Îmi lipsea plăcerea de a câștiga din nou. Suntem foarte bucuroși că am mers mai departe”

Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 30 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchina, despre situația de la Dinamo.

,,Nu eram prea crispat nici înainte, dar victoria îți aduce o satisfacție incredibilă pentru că muncești atât de mult. Știți bine așa cum am preluat echipa, acum avem o stare așa de bine după ce câștigăm.

Pentru asta m-am întors în iarnă, pentru că îmi lipsea plăcerea aceasta de a câștiga din nou meciuri și de a fi în mijlocul problemei. Ieri am plecat de la Târgu Jiu mulțumit și satisfăcut meciul și cred eu că și după o prestație solidă a echipei.

Dacă acum două săptămâni pierdeam cu doi la zero în fața lor, iată că acum am câștigat noi cu unu la zero și suntem mai departe în Cupa României în aceste grupe în formatul acesta mai nou și mai ciudățel un pic. Noi am fost foarte bucuroși că am mers mai departe și este o competiție de prestigiu pentru noi”, a spus Ovidiu Burcă la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -