Viorel Moldovan, despre cazul Mangia: “Zvonuri am auzit de foarte mult timp, e o situație dezgustătoare. Dezamăgire și scârbă!”

Viorel Moldovan a vorbit, în direct la Sport Total FM despre declinul din fotbalul românesc, despre situația din Superligă, dar și despre acuzațiile de hărțuire sexuală ce i s-au adus lui Devis Mangia, întâi de 2 fotbaliști maltezi, apoi de mama fotbalistului Răzvan Popa, care a evoluat la Universitatea Craiova.

Moldovan spune că a auzit zvonuri încă din perioada când Mangia antrena la Craiova, dar nu a știut nimic concret. De asemenea, fostul atacant spune că situația îi provoacă dezamăgire și scârbă.

“Nu sunt șocat, nu mă mai șochează nimic. Să spun sincer, zvonuri, rumori, am auzit și eu de foarte mult timp, dar știți cum e, zvonuri… Am citit ce a declarat mama lui Răzvan Popa, vă dați seama, o situație foarte dificil pentru toată familia, pentru băiat în primul rând. Rumori am auzit, dar alte aspecte nu știu să le comentez, mă indispun și sper să rezolve ei ce au de rezolvat acolo.

N-am avut probleme de genul ăsta în cariera de sportiv. Pentru mine e o situație dezgustătoare și nu aș vrea să spun altceva. Dezamăgire și scârbă“, a declarat Viorel Moldovan.

Devis Mangia a negat acuzațiile

După ce a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, din cauza presupusului comportament deviant, Devis Mangia a negat acuzațiile.

”În legătură cu știrea apărută în presa din Malta, este de datoria mea să specific faptul că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, o conduită care să afecteze integritatea personală sau sexuală a unei persoane, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației.

Acestea sunt știri false și nefondate, care îmi dăunează grav demnitatea și reputația profesională”, a declarat acesta.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -