Sorin Cîrțu nu comentează cazul Mangia: “Nu discut că nu mă interesează. Eram președinte la Craiova și nu a venit nimeni să discute cu mine despre asta”

Devis Mangia, fostul antrenor de la Universitatea Craiova, a fost acuzat de hărțuire sexuală de doi fotbaliști maltezi, iar acesta a fost suspendat din funcția de selecționer a Maltei. Ulterior, mama fotbalistului Răzvan Popa a spus că fiul său a fost de asemenea hărțuit în perioada colaborării de la Craiova.

Sorin Cîrțu, președintele Universității Craiova, a declarat, în direct la Sport Total FM, că nu comentează cazul Mangia și mărturisește că, deși era în conducerea clubului la acea vreme, nimeni nu a venit să discute cu el despre un presupus comportament deviant al antrenorului.

“Nu discut că nu mă interesează. Eram președinte și n-a venit nimeni să discute cu mine despre asta, știu și eu din ziare, din ce am auzit, nimic concret, așa că nu pot să-mi permit. Nu că nu pot să-mi permit, dar nu vorbesc, nu e treaba mea, nu fac polemici.

În perioada respectivă, când eram președinte, nimeni nu a venit, familia lui sau el să vină să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui Mangia, așa că dacă n-am purtat discuțiile astea cu sursele respective, nu comentez, nu discut, nu intru în polemici. M-am abținut, m-au întrebat foarte mulți, dar nu discut. Din punct de vedere profesional nu am simțit la momentul respectiv, nu am fost băgat în seamă, de ce să mă exprim. N-am avut contact de niciul fel, niciun dialog, nici cu părinții, nici cu el, nici cu Mangia”, a declarat Sorin Cîrțu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -