Laszlo Dioszegi, bulversat de noul format al Cupei României: “Nu înțeleg nimic, cu Voluntariul ar trebui să jucăm acasă, că așa e regulamentul”

Federația Română de Fotbal a schimbat formatul Cupei României, iar noul sistem cu grupe nu este pe placul tuturor.

Conform regulamentului, există 4 grupe de 6 echipe, primele 2 clasate mergând în sferturile de finală, iar fiecare echipă din grupe va juca 3 meciuri, nu 5, după cum urmează: un meci cu o echipă din Urna 1, o echipă din Urna 2 și o echipă din Urna 3, la nivelul fiecărei grupe.

Totodată, echipa mai slab clasată în Liga 1 anul trecut beneficiază de avantajul terenului propriu.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre parcursul recent al echipei în Superligă, dar și despre noul formal al Cupei României, pe care spune că nu-l înțelege.

“Resiprăm mai ușor acum, cu 19 puncte altfel se vede lumea din Sf. Ghoerghe. Nu știu ce s-a întâmplat, nu pot să-mi explic, poate singura explicație e că băieții au fost foarte obosiți, poate puțin au crezut că putem câștiga lejer cele 3 meciuri pe care le-am pierdut, dar e foarte bine că redresat și acum joacă alt fotbal.

Și anul trecut a fost exact așa, eu cred că încă nu suntem concentrați în două părți și datorită meciurilor din 3 în 3 zile n-au mai avut putere fizic, poate și mental.

Am reintrat în grafice, suntem pe locul 5, un loc foarte bun. Cred că echipa joacă acum și un fotbal frumos, cu rezultate, că asta e cel mai important. E ok, așa ne-am dorit, vine Cupa României și acolo vrem să mergem cât mai departe. Ar fi ceva extraordinar dacă am putea repeta și să o câștigăm. Avem jucători destui și pe bancă, deci cred că o să fie puțin mai ușor ca în anii trecuți.

Nici eu nu înțeleg absolut deloc formatul, cu Voluntariul ar trebui teoretic să jucăm acasă, că așa e regulamentul, echipa mai slab clasată joacă acasă, noi locul 7, Voluntariul locul 4, nu înțeleg nimic”, a declarat Laszlo Dioszegi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -