Nicolae Ungureanu, încântat de naționala României: “Avem o generație bună și putem face o figură frumoasă la EURO!”

Nicolae Ungureanu s-a arătat extrem de bucuros după calificarea României la EURO 2024. Fostul mare fundaș de la Universitatea Craiova, Steaua și Rapid este de părere că “tricolorii” lui Edi Iordănescu pot face o figură frumoasă și la turneul final din Germania.

Fostul stoper al naționalei României are mare încredere în noua generație. În cadrul emisiunii “Fluier final”, Ungureanu l-a lăudat pe Gică Hagi pentru că a format mulți jucători care astăzi îmbracă tricoul echipei naționale.

Nae Ungureanu și-ar dori ca Hagi să nu fie singurul om din fotbalul nostru care investește în jucătorii români.

“Este un lucru bun, un lucru pe care eu l-am confirmat încă de acum două săptămâni. Am zis că o să terminăm pe primul loc. Eram sigur că ne calificăm. Sunt fundași foarte buni. Joacă în campionate foarte importante. În general, echipa este destul de bine asamblată. Are și jucători tineri și jucători cu experiență. 

Cred că este un lot care va face o figură frumoasă la Campionatul European. Eu zic că avem o generație bună, care poate să facă niște meciuri foarte bune. Depinde și de grupa în care vom cădea.

Părerea mea este că folosim foarte mulți jucători străini (n.r. – în campionat). Nu mai dăm credit jucătorilor români, nu mai facem nimic pentru ei. Se vede cine a făcut, respectiv Hagi. Se vede că a format niște jucători buni, care acum joacă la echipa națională. Guvernul, cineva, trebuie să facă ceva pentru jucătorii români. E foarte greu acum.”, a spus Nicolae Ungureanu, la “Fluier final”.

Ascultă interviul integral cu Nicolae Ungureanu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -