Florin Manea a dezvăluit suma uriașă stabilită de Genoa pentru Radu Drăgușin: “Ar deveni cel mai scump jucător român!”

Radu Drăgușin este unul dintre cei mai în vogă jucători români. Fundașul de 21 de ani se simte excelent la Genoa, formație pentru care evoluează meci de meci în Serie A. Drăgușin a fost integralist și în “dubla” decisivă a naționalei României contra Israelului și Elveției, în urma căreia “tricolorii” s-au calificat la EURO 2024.

La emisiunea “Execuții matinale”, Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, a dezvăluit că Genoa îi va prelungi contractul până în 2027. Italienii cer cel puțin 30 de milioane de euro pentru transferul internaționalului român. Dacă suma respectivă va fi plătită de un club, Radu Drăgușin ar deveni cel mai scump jucător român din istorie.

“Radu mai are contract cu Genoa doi ani și jumătate. Dar va prelungi pe încă un an, cu schimbarea salariului. Salariul i se va dubla.

Nu există clauză de reziliere. Există un ‘gentleman agreement’, ca la o sumă în jur de 30 de milioane de euro să îl lase să plece. Ar fi cea mai mare sumă plătită pentru un român. Întotdeauna jucătorul decide la ce echipă să meargă (n.r. – dacă se vor bate mai multe echipe pentru el). Mereu am luat deciziile împreună, ne-am consultat.

El întotdeauna a avut chestia asta pentru fotbalul englez. Când avea 16 ani, a avut ofertă de la Chelsea. Dar am optat să mergem în Italia, cu toate că oferta de la Chelsea era mai mare. În Italia te școlești ca fundaș central. Dacă joci în Italia fundaș central, joci oriunde în lume.”, a declarat Florin Manea, la “Execuții matinale”.

Florin Manea a vorbit și despre sumele pe care le cere conducătorilor Rapidului pentru transferurile lui Rareș Ilie și Antonio Sefer. Agentul spune că are de primit, în total, 1.4 milioane de euro.

“Au să-mi dea un milion și ceva. 1.2 milioane de la Rareș Ilie, plus 150.000 de la Sefer, plus salarii. 1.4 milioane, cam așa. Eu nu cer banii lui Angelescu de acasă. Sau ai lui domnul Șucu. Eu cer niște bani care s-au produs în urma muncii mele. Am plătit 18.000 de euro timbru de judecată. Eu am fost tot timpul dispus să fac înțelegeri.”, a mai spus Manea.

Ascultă interviul integral cu Florin Manea:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -