Nea Puiu din serialul “Umbre”: ”La început încercam să-mi fac cascadoriile singur”

Ștefan Velniciuc, actorul personajului Nea Puiu din serialul “Umbre”, printre multe altele, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 24 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Vasile Constantin, despre rolurile jucate în carieră dar și despre intersecțiile dumnealui cu sportul.

,,M-a atras sportul prin avantajele pe care i le oferă cuiva în viață. Am înțeles de tinerel că ar fi bine să practic diferite categorii de sporturi, dar cu toate acestea nu mi-am putut permite să fac foarte mult sport de performanță, în afară de călărie pe care am practicat-o ca pe un hobby”.

“Celelalte sporturi erau pentru uz personal mai mult pentru a mă prezenta în competiții. Unele le-am câștigat, iar altele nu. Am practicat luptele și gimnastica, la sfatului unui unchi care în tinerețe fusese luptător. Văzând că natura era generoasă și la 14 ani aveam înălțimea de acum, mi-a sugerat să fac lupte. Astfel am ajuns la Rapid, unde pentru câțiva ani am intrat și eu în sală, unde mă pregăteam cu campioni care îmi deveniseră modele, de la care am primit sfaturi și exemple”.

“Eu am fost un pacifist din fire și dacă se recurgea la sprijinul meu în momente mai tensionate încercam să aplanez”.

“La început încercam să-mi fac singur cascadoriile, până am înțeles utilitatea cascadorilor și faptul că nu trebuie să li se ia pâinea de la gură și atunci am început să colaborăm. La primul film, Săgeata Căpitanului Ion, cascadorii au lucrat foarte mult, au fost și accidente din nefericire.(…) Au fost plăcută întreaga echipă, de actori, de cascadori de filmare, Eram ca o comunitate și cu toți încercam să realiză performanță, ignorând riscurile”, a spus Ștefan Velniciuc la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -