Laszlo Dioszegi: “Noi am adus 3 puncte coeficient pentru România, pentru Ungaria nu am adus nici jumătate de punct. Jucăm pentru România”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a comentat, în direct la Sport Total FM, declarațiile lui Gigi Becali, care a spus că va investi milioane de euro doar pentru ca FCSB să nu fie depășită de covăsneni.

Declarațiile lui Becali vin în contextul în care premierul Ungariei a fost prezent la un meci pe arena din Sf. Gheorghe.

“Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți. 

«Tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mine, iară ție, dușman este», Vikor Orban. Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, el să-și pună pofta în cui!

Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am arunca mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a spus Gigi Becali.

Laszlo Dioszegi a declarat că echipa sa nu este susținută de guvernul maghiar, pentru că dacă s-ar fi întâmplat așa, clubul ar fi câștigat campionatul la pas.

“Am auzit ceea ce a spus Gigi Becali, noi nu dispunem de un buget cu care putem aspira la titlu, dar nu spun că inima nu ar vrea. Suntem conștienți că Sepsi încă nu e o echipă care se poate bate la titlu. Suntem cu picioarele pe pământ și vrem întâi în play-off.

Cred că discursul domnului Becali nouă nu ne-a făcut rău, pentru că suporterii altor echipe au venit în favoarea noastră și au zis că ne susțin, pentru că știu foarte bine că noi nu ne ocupăm decât de fotbal. Deja am ajuns o echipă mijlocie, însă nu dispunem de bani, sume uriașe, eu așa consider. Poate e și puțin inflamată situația cu vizita domnului permier Viktor Orban, care a venit pus și simplu la Tușnad, vine în fiecare an și e un lucru normal. Noi nu am negat niciodată că stadionul din Sf. Gheorghe și baza din Miercurea Ciuc sunt construite exclusiv din banii din Ungaria. Noi dacă eram sponsorizați de guvernul maghiar, nu aveam 6 milioane buget, aveam poate 60 de milioane de euro.

Deci pentru un guvern să sponsorizeze o echipă, deja cine se gândește la așa ceva… Vă dați seama că dacă erau alte scopuri cum se insinuează, primeam 50 de milioane de euro și câștigam campionatul la pas. Noi avem 5 sau 6 sponsori din Ungaria care nu ne vor da dublu sau triplu, avem un buget de mijlocul clasamentului din România, dar cu seriozitate și alegerea jucătorilor putem face treabă. Noi am adus jucători nedoriți de alte cluburi și la noi dau randament.

Noi am adus 3 puncte coeficient pentru România, pentru Ungaria nu am adus nici jumătate de punct. Toate punctele intră în contul României, noi jucăm pentru România și ar fi frumos ca lumea să înțeleagă acest lucru, sportul trebuie să unească, nu să dezbine”, a explicat Laszlo Dioszegi.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -