Nae Constantin, despre rețeta succesului de la Petrolul Ploiești: ,,Suntem un caz fericit, un mix care a dat rezultate”

Nae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre rețeta succesului de la Petrolul Ploiești.

,,Rezultatele de dinainte nu au fost foarte satisfăcătoare. M-am bucurat foarte mult când am aflat că voi fi antrenorul Petrolului. Cu sufletul am venit și asta contează cel mai mult. Când mergi cu sufletul poți să își lași anumite lipsuri și să mergi mai departe. Am găsit un lot de jucători, din care împreună cu conducerea clubului am schițat un lot și am oprit ce am crezut noi de cuviință, am încercat să aducem ce am crezut noi că o să ne fie de ajutor și am completat în cea mai mare parte cu juniori din cadrul clubului. Până la momentul ăsta suntem un caz fericit, un mix care a dat rezultate”, a spus Nae Constantin, la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -