Mircea Rednic nu poate să vină la Dinamo din cauza lui Bonetti, care nu vrea să renunțe “în acte”. “În România mă întorc doar la Dinamo”

Mircea Rednic a fost invitat în cadrul emisiunii Liga de weekend, unde a discutat cu Narcis Drejan despre situația de la Dinamo și despre posibilitatea de a antrena clubul din Ștefan cel Mare în viitorul apropiat.

Rednic explică faptul că a avut discuții cu cei din conducerea lui Dinamo, dar venirea lui este imposibilă momentan, pentru că Dario Bonetti nu renunță și încă apare ca antrenor principal în acte.

“În ultima perioadă am venit tot timpul în situații delicate în care se afla clubul, dar niciodată în situația asta în care echipa nu merge, probleme cu antrenorii, echipa iar a intrat în insolvență, cam mult. N-aș vrea să vorbesc foarte multe, pentru că Dinamo are încă antrenor, Dario nu și-a semnat încă reziliarea, nu are rost să ne băgăm în seamă.

E adevărat că m-am vazut cu domnul Badea, dar cu el mă vad mereu când am posibilitatea, că mai avem și afaceri împreună”, a spus Mircea Rednic.

Totodată, antrenorul spune că nu s-ar întoarce la nicio altă echipă din România în afară de Dinamo.

“E Dinamo, cand e vorba de Dinamo, altfel gândesc. Cu toate că v-am zis, am pățit-o în ultima perioadă și mi-am propus să nu mai iau echipe în timpul campionatului, pentru că ai nevoie de timp și nimeni nu-ți acordă timp indiferent cine ești.

Nu s-a discutat nimic de contract, am zis că prima data, că așa mi se pare corect, reziliați cu antrenorul care e și, după ce echipa nu mai are antrenor, cu mare drag discutăm. În România vin doar la Dinamo”, a explicat Rednic.

Emisiunea poate fi ascultată integral mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -