Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo. Clubul i-a achitat toate restanțele financiare, iar Rednic este favorit să preia echipa

Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo, în urma unei rezilieri unilaterale din partea clubului, a declarat administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.

Dinamo i-ar fi achitat toate restanțele salariale antrenorului italian, iar oficialii au recurs la rezilirere în baza legii insolvenței, care permite societății să renunțe la orice contract dezavantajos în primele 3 luni de la intrarea în insolvență.

„Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo!. Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul.

Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”, pentru sursa citată.

Mircea Rednic este principalul favorit să preia echipa. Antrenorul a declarat, în exclusivitate pentru Sport Total FM, că a avut discuții cu Nicolae Badea, dar că așteaptă ca situația dintre Dario Bonetti și club să fie clară.

“Nu s-a discutat nimic de contract, am zis că prima data, că așa mi se pare corect, reziliați cu antrenorul care e și, după ce echipa nu mai are antrenor, cu mare drag discutăm. În România vin doar la Dinamo”, a spus Rednic în cadrul emisiunii Liga de weekend.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -