Dumitru Dragomir îi dă sfaturi Simonei Halep pentru finalul de carieră: “Să facă 2-3 copii, că au bani destui și ea și Toni. E greu la bătrânețe. Acum, la 30 de ani, e bine”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre nunta Simonei Halep, la care nu a fost invitat și despre cariera tenismenei, acest oferindu-i și câteva sfaturi legate de viața de după căsătorie.

„Am cunoscut-o, i-am cunoscut și părinții, dar nu avem o relație de amiciție. Cu toate că l-am cunoscut și pe bărbatul ei. Acolo s-au dus neamurile, s-au dus aromânii. Eu sunt oltean, de la Bălcești. Cu toate că dacă mă invita îmi luam nevasta și mă duceam, să știi”, a spus Dragomir, la ProSport.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Simona Halep mai poate juca pentru câțiva ani în circuitul profesionist, dar că totuși o sfătuiește să-și îndrepte atenția spre viața de familie, acum fiind momentul oportun pentru a avea copii.

„Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi-trei-patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii că au bani destui și ea, și bărbatul. Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a decalarat Dumitru Dragomir.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -