Mircea Rădulescu, fostul antrenor al “Generației de Aur”: “O generație valoroasă care oferea încredere în rezultate”

Mircea Rădulescu, fost selecționer al echipei naționale, a fost prezent la studioul Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 24 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre cum a antrenat echipa națională în anii 90′. 

„Și astăzi cei care le permite vârsta, în care eram și eu implicat prin poziția pe care o aveam de selecționer al echipei naționale, a rămas neelucidată, suficient și la foarte multe emisiuni și ziare nu am scăpat obsesiv de întrebare: „Ce sa întâmplat”. ?’. Pentru că în momentul respectiv când am hotărât în ​​urma unui judecăți interioare să îmi dau demisia. Presa suporterii, până și federația erau de acord să-mi acorde un nou mandat pentru calificarea pentru Campionatul Mondial.

Masa era pusă să îi spun așa, trebuia decât ca eu să-mi continui munca pe care o să-i fac, trebuie să recunosc cu bărbăție și cu mândrie că aveam pe mână Generația de Aur, deci nu-și pune problema să construiesc o echipă.

Era o generație pe care prin contribuția unor antrenori selecționari ai federației se constituie o generație valoroasă care oferea încredere în rezultate în Europa și nu numai”, a spus Mircea Rădulescu la Radio Sport Total FM .

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -